Kraj / Region
Transport
Wylot z / wyjazd z
Rodzaj oferty
więcej opcji


Biuro Obsługi Klienta
.

.
PRZERWA TECHNICZNA
.
e-mail info@travelasystent.pl
Newsletter - promocje na email
Prywatność

Polityka Prywatności

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ochrona danych osobowych

Serwis Travelasystent.pl zapewnia, że wszelkie dane osobowe przekazywane przez Użytkowników w procesie rezerwacji chronione są zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Wszyscy użytkownicy korzystający z usług serwisu Travelasystent.pl , pozostają anonimowi do czasu dobrowolnego wypełnienia formularza rezerwacyjnego (zakupu wycieczki lub innej usługi turystycznej, dostępnej w serwisie).

Wypełnienie formularza rezerwacyjnego lub kontaktowego oznacza wyrażenie zgody przez Użytkownika na przetwarzanie jego danych osobowych. Każdy użytkownik ma prawo wglądu i dokonywania zmian swoich danych osobowych.

Każdy Użytkownik, korzystający z informacji zawartych w naszym serwisie jest anonimowy do czasu rezerwacji.  
Travelasystent.pl zbiera informacje o ilości osób odwiedzających oraz informacje o nowych użytkownikach serwisu. W tym celu wykorzystywany jest mechanizm cookies (pliki tekstowe przechowywane na komputerze Użytkownika pozwalające na rozpoznanie przez Travelasystent.pl Użytkowników powracających do serwisu). Pliki cookies wykorzystywane są przez większość internetowych serwisów i nie powodują uszkodzenia plików lub komputerów. Każdy użytkownik może kasować pliki cookies na swoim komputerze używając do tego celu swojej przeglądarki internetowej.

Travelasystent.pl  wykorzystuje również dane przechowywane w logach serwerów – informacje o adresach IP wykorzystywane są jedynie do celów statystycznych.

 
ItakaSun & FunEcco HolidayEcco TravelGrecos HolidayAlfa StarWezyr HolidaysViva ClubAtlas ToursRudolf ReisenOrka Travel
Wykonanie KSI Media

Korzystanie z serwisu oznacza akceptacją regulaminu. Opublikowane na stronie informacje nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu kodeksu cywilnego

Travelasystent.pl to pierwszy w Polsce innowacyjny projekt polegający na wdrożeniu i udostępnieniu usługi Wirtualnego Asystenta Turystycznego. Wirtualny Asystent pomaga użytkownikowi w wyszukaniu i rezerwacji najlepszej oferty wyjazdu od różnych Organizatorów. Dzięki tej usłudze możliwe jest porozumiewanie się z Wirtualnym Asystentem w języku naturalnym - to znaczy, że osoba która szuka informacji na tematy turystyczne lub chcąca zarezerwować wycieczkę zadaje pytanie wpisując je bezpośrednio w okienko tekstowe Wirtualnego Asystenta, który niezwłocznie udziela odpowiedzi użytkownikowi. Ze względu na innowacyjność serwisu Travelasystent.pl, projekt współfinansowany jest przez Unię Europejską w programie POIG 8.1. Travelasystent.pl to miejsce gdzie każdy użytkownik może zakupić wycieczkę z Gwarancją Najniższej Ceny dzięki temu, że każda umowa podpisywana jest bezpośrednio z organizatorem wyjazdu. Travelasystent działa w imieniu i na rzecz organizatorów, więc wszystkie ceny wycieczek są cenami organizatorów. Budując nasz serwis szczególną uwagę kładliśmy na funkcjonalność wyszukiwania ofert turystycznych. Dzięki temu każdy użytkownik w sposób intuicyjny może znaleźć interesującą go ofertę uwzględniającą zakładane kryteria wyszukiwania takie jak: cena wyjazdu, standard hotelu, opcja wyżywienia itp. Współpracujemy z najlepszymi Biurami Podróży w kraju. Oferta turystyczna prezentowana w naszym serwisie pochodzi od sprawdzonych biur podróży. Dla naszych klientów udostępniamy również możliwość dodawania opinii o hotelach. Nasz serwis przeznaczony jest dla osób, które cenią sobie swój czas i nie chcą tracić go na bieganie po biurach podróży szukając najlepszej oferty turystycznej. Wprowadziliśmy również możliwość zakupu wycieczek online płacąc kartą kredytową. Użytkownik kupujący wycieczkę w naszym serwisie od samego początku widzi z którego biura podróży (organizatora) pochodzi dana oferta, co niejednokrotnie pomaga w podjęciu decyzji o zakupie. Wszystkich, którzy nie są zdecydowani, którą ofertę wybrać zapraszamy do kontaktu z naszymi konsultantami przez naszą infolinię lub wypełnienie formularza kontaktowego. Zapraszamy do zakupu pamiętając, że „Kupując u nas Kupujecie bezpośrednio od organizatorów”


W związku ze zmianą systemu
rezerwacji, trwają prace nad
wdrożeniem najnowszej
wersji Wirtualnego Doradcy.

Starsza wersja serwisu

Zapraszamy wkrótce.